Search
  • post-l-n-r6

Frokostmøte

Updated: Jan 10


TID: 28. JANUAR, STED: Thon Hotell Triaden, Kl 08-09.00

Vi starter det første av våre månedlige frokostmøter i Lørenskog Næringsforening hvor vi samtidig serverer nydelig hotell frokost. Temaet på dette første møtet er Ragn-Sells som har lang og bred erfaring med å håndtere avfall og restprodukter fra ulike bransjer. Nå får du hjelp til spesifikke avfallsløsninger som skal hjelpe din bedrift til å bli mer bærekraftig, slik at vi sammen kan jobbe mot FNs bærekraftmål. Alle kan gjøre - vis at du bryr deg. Vi har nå våre møter på Thon Hotell Triaden, som serverer prisbelønnet frokost til møtene våre. Kom litt før og ta med maten inn i møtet som holdes på Thon Hotell Triaden. Alle møter med Lørenskog Næringsråd er gratis.Velkommen!

#frokostmøte #lørenskog #tema

12 views

E-post: lorenskognaeringsrad@gmail.com

 

 

© 2016 MerMedia

Følg oss på Facebook