top of page

TV-aksjonen 2022

TV-aksjonen 2022 - hilsen fra ordfører

Kjære næringslivsleder i Lørenskog,

På vegne av TV-aksjonskomiteen i Lørenskog ønsker vi å takke dere hjertelig for innsatsen og engasjementet under fjorårets aksjon for Plan – Barn, ikke brud. I fjor ble det samlet inn 1 628 386 kroner totalt i kommunen, og næringslivet bidro med hele 142 341 kroner til å gi jenter muligheten til å velge sin egen framtid og vie seg til livet – det setter vi utrolig stor pris på!

Søndag 23. oktober går årets TV-aksjon av stabelen. Vi skal samle inn midler til Leger Uten Grensers kampanje «Sammen redder vi liv» og deres viktige arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det aller mest i Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo, Sierra Leone og Bangladesh.

Tirsdag 11. oktober fra kl. 13-16 vil vi kontakte så mange som mulig av dere for å be om et bidrag til årets TV-aksjon. Det vil være styremedlemmene i den nystiftede næringsforumet «Lørenskog i Utvikling», varaordfører og undertegnede som ringer, og vi håper å nå mange av dere. Dette gleder vi oss til!

Vi vil dessverre ikke ha mulighet til å kontakte alle bedriftene i kommunen, derfor oppfordrer vi de bedriftene som har mulighet til å bidra om å registrere sitt beløp her:

https://giverstafett.no/gi-gave

Beløpet vil bli registrert på Lørenskog kommune.

En annen mulighet er å opprette en bedriftsinnsamling/Spleis som kan bidra til å styrke lagånden og fellesskapsfølelsen i bedriften. Det er artig å gjøre noe nytt sammen, og Leger Uten Grenser er en organisasjon med et meget godt omdømme som skaper stort engasjement. Enkeltpersoner i bedriften kan også registrere seg som bøssebærer eller opprette sin egen digitale bøsse til bruk i egne nettverk.

Les mer her:

https://blimed.no/om-tv-aksjonen-nrk/tv-aksjonen-2022/

https://blimed.no/engasjer-deg/naeringsliv/

https://blimed.no/givermuligheter/

Vi håper dere har lyst til å bli med på høstens viktigste dugnad og sørge for at mennesker som trenger det aller mest får livreddende helsehjelp og medisiner!

Vennlig hilsen


Ragnhild Bergheim

ordfører

Nylige innlegg
Tidligere innlegg
Arkivet
Stikkord
Følg oss på
  • Facebook Basic Square
bottom of page